Samsung S8500 Wave گامی استوار در نخستین تجربه

جستجو برای یافتن سیستم عاملی جدید و پیشرفته در رده اسمارت فون ها معمولا از چند نام ت

کراری همیشه حاضر در این عرصه فراتر نمی رود بطوریکه در یکی دو سال اخیر تعداد اینترفیس های جدید موبایلی به زحمت به چهار یا پنج عنوان بالغ می شود و از میان این عناوین نیز بجز یک استثنای بزرگ همگی آپدیتی از نسخه های قبلی این سیستم عامل ها به شمار می روند. بدین ترتیب و با کم رنگ شدن جایگاه نام های بزرگ در این عرصه پر مخاطب حضور سیستم عاملی کاملا جدید از سازنده ای خوش نام می تواند نویدی برای آغاز دوران جدیدی در رقابت سازنده میان برندها در جهت بهبود قابلیت های اسمارت فون ها تلقی شود. Bada نامی ست که آن سازنده خوشنام یعنی سامسونگ برای نخستین سیستم عامل اختصاصی خود که برای اولین بار در مدل طوفانی S8500 Wave بکار رفته، برگزیده است. در مقاله پیش رو ضمن نگاه دقیق و کاملی به این مدل با مشخصات سیستم عامل جدید نیز آشنا خواهیم شد. با ما همراه شوید.

samsung_s8500_wave_01.jpg

مدل و نام Samsung S8500 Wave
ابعاد ۱۰.۹×۵۶×۱۱۸ میلی متر
وزن ۱۱۸ گرم
صفحه نمایش ۳.۳ اینچ لمسی خازنی
۸۰۰×۴۸۰ پیکسل از نوع SuperAMOLED
قابلیت نمایش ۱۶ میلیون رنگ
دفترچه تلفن نامحدود بسته به حافظه داخلی
کارت حافظه+حافظه داخلی Micro SD+512MB RAM+2GB
ارتباطات GSM چهار بانده+GPS+Wi-Fi+3G+Bluetooth
سیستم عامل Samsung Bada OS
پردازنده Samsung Hummingbird با فرکانس ۱ گیگاهرتز
وضوح دوربین ۵.۰ مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس
حداکثر وضوح فیلمبرداری ۷۲۰p با ۳۰ فریم در ثانیه
ظرفیت باتری ۱۵۰۰mAh

داستان سیستم عامل برای سامسونگ به سالهای نسبتا دوری باز می گردد که مدل های دوست داشتنی سری i این شرکت اینترفیس غیر لمسی ویندوز موبایل را بعنوان رابط کاربری خود در نظر گرفتند در آن روزگاران که خرید این مدل ها تنها به کاربران کاملا خاص با بودجه های کاملا بالا محدود شده بود مطمئنا کمتر کسی آینده ای اینچنین درخشان برای تلفن های هوشمند پیش بینی می کرد آینده ای که سامسونگ را نیز به آزمودن اینترفیس های گوناگون از سیمبین های لمسی و غیر لمسی گرفته تا ویندوز موبایل های استاندارد و حرفه ای و آندرویدهای پیشرفته ترغیب نمود. حضور در این رقابت پر افت و خیز اندک اندک شرکت سامسونگ را نیز به مانند دیگر بزرگان این رده همچون نوکیا، اپل، بلک بری، پالم و حتی اخیرا HTC، به فکر تولید بستر نرم افزاری جدیدی انداخت که از طراحی تا اجرا بطور کامل در مجموعه خود سامسونگ جای می گیرد. سالها تجربه موفقیت آمیز سامسونگ در ساخت پوسته نرم افزاری TouchWiz برای مدل های لمسی گوناگون عامل مثبت دیگری بود که نه تنها نوع و نحوه نزدیک شدن سامسونگ به این مقوله را تا حدودی ترسیم می نمود بلکه ساختار اینترفیس و نمای ظاهری آن را نیز مشخص می کرد. بدین ترتیب آرام آرام پروژه ساخت سیستم عامل برای سامسونگ رویه جدی تری به خود گرفت و سال ۲۰۱۰ زمان معرفی اولین تجربه سامسونگ در این زمینه بود. اما نگفته پیداست که موفقیت یک سیستم عامل بجر قابلیت های بکار گرفته شده در آن به بستر سخت افزاری اجرا شده نیز بستگی کامل دارد بطوریکه عدم استفاده از سخت افزارهای پیشرفته بدون شک موفقیتی برای یک سیستم عامل به همراه نمی آورد از همین روی سامسونگ نیز برای معرفی سیستم عامل جدید خود مدل کاملا پیشرفته ای را انتخاب نمود که علاوه بر حضور سیستم عامل جدید به قابلیت های پیشرفته ای مجهز بود که هر کدام برای موفقیت یک گوشی تلفن همراه به تنهائی کافی بودند.

samsung_s8500_wave_02.jpgبدین ترتیب S8500 Wave از سامسونگ نه تنها مدلی کاملا جدید با سیستم عاملی نوین به حساب می آید بلکه در رده سخت افزاری نیز با معرفی چندین قابلیت جدید و نوظهور کاملا ظرفیت جایگیری در میان گزینه های مولتی مدیائی پیشرفته بازار را دارد.

samsung_s8500_wave_03.jpgاولین برخورد با Wave با جعبه نسبتا کوچک محتویات گوشی ست که به سبک ساده اما هنرمندانه سامسونگ طراحی شده است محتویات حاضر در این جعبه بجز خود گوشی شامل یک هدست یک تکه، کابل اتصال کامپیوتر، کارت ۱ گیگابایتی Micro SD و یک شارژر کوچک کاملا مشابه نمونه های جدید نوکیا ست. عدم استفاده از هدست دو تکه و یا کیف نگه دارنده دستگاه از جمله نکات نچندان مطلوب در این قسمت است.

نمای سه بعدی فوق برگرفته از سایت GSMArena می باشد

طراحی یک دست و کمپکت گوشی نخستین نکته ای ست که به محض در دست گیری S8500 خودنمائی می کند. بدنه فلزی دستگاه نه تنها ظاهری بسیار حرفه ای به این مدل بخشیده بلکه مقاومت فوق العاده ای نیز در برابر اثرات انگشت برای آن فراهم کرده است. طرح الماسی شکل در نظر گرفته شده برای کلید تائید زیر صفحه نمایش، لنز دوریبن و فلش دستگاه یکی از نکات کلیدی طراحی Wave محسوب می شود. ابعاد دستگاه ۱۰.۹×۵۶×۱۱۸ میلیمتر با وزن تنها ۱۱۸ گرم است که قطر بسیار پائین و وزن کاملا متعادل مهمترین نکات دراین قسمت به شمار می روند.

samsung_s8500_wave_04.jpg
اما یکی از نکات اصلی و شاید هم مهمترین المان ساختاری در S8500 Wave صفحه نمایش استثنائی آن است صفحه نمایشی که بدون در نظر گرفتن رقیب خودی همچون i9000 Galaxy S به جرات می توان آن را نمونه ای بی رقیب دانست. ابعاد این صفحه نمایش ۳.۳ اینچ و وضوح آن WVGA یا ۸۰۰×۴۸۰ پیکسل است. فناوری لمسی این صفحه نمایش از نوع بسیار حساس خازنی ست و توانائی پشتیبانی از نمایش ۱۶ میلیون رنگ را دارد اما همانطور که می دانید نکته اصلی این صفحه نمایش در تکنولوژی ساخت بی همتای SuperAMOLED ابداعی سامسونگ نهفته است این فناوری پیشرفته علاوه بر بهره گیری از کلیه نکات اصلی و کلیدی تکنولوژی AMOLED، به خوبی هرچه تمام تر کلیه ضعف های عمده این فناوری را نیز پوشش داده و رقیبی را پیش روی دیگر سازندگان قرار داده است که حتی بزرگان پر ادعائی همچون نسل چهارم آیفون نیز حرف چندانی در مقابل آن برای گفتن ندارند. نکات مثبت این صفحه نمایش بطور خلاصه شامل سطح رنگ مشکی فوق العاده، زاویه دید ایده آل و شاید از همه مهمتر عملکرد رویائی در نور مستقیم خورشید است که کار با دستگاه را در هر شرایطی ممکن می سازد. تنها ایرادی که می توان بر صفحه نمایش S8500 وارد نمود نبود سنسور تنظیم خودکار نور برای این قسمت است که پیش از این نیز سامسونگ از استفاده از آن خودداری کرده بود.

samsung_s8500_wave_05.jpg
samsung_s8500_wave_06.jpg

بالای صفحه نمایش در غیاب سنسور تنظیم نور به اسپیکر برقراری تماس، دوربین دوم دستگاه و Proximity Sensor تعلق دارد که همگی در قاب مشکی رنگ دورتادور صفحه نمایش جای گرفته اند. در زیر صفحه نمایش نیز سه کلید برقراری و رد تماس و میانبر لوزی شکل ورود به منو تنها حاضران قابل اشاره در این قسمت را تشکیل می دهند.

samsung_s8500_wave_07.jpg
در سمت چپ گوشی Rocker تنظیم صدای باریک و کوچکی دیده می شود که علاوه بر وظیفه اصلی خود برای ورود و خروج به زوم نیز بکار گرفته می شود

samsung_s8500_wave_08.jpgدر سمت راست دستگاه بر طبق انتظار شاتر دوربین و کلید قفل صفحه نمایش قرار دارد که این دو نیز نسبتا کوچک اما کاملا برجسته و با فیدبک مناسب طراحی شده اند.

samsung_s8500_wave_09.jpgالمان های حاضر بر بالای گوشی شامل پورت Micro USB با پوشش کشوئی، جک ۳.۵ میلیمتری هدست و تک اسپیکر اصلی دستگاه می گردد و در بخش پائینی نیز بجز میکروفون برقراری تماس نکته دیگری به چشم نمی خورد.

samsung_s8500_wave_10.jpgطراحی قسمت پشت S8500 یه شیوه نسبتا ساده ای صورت پذیرفته است ترکیب فلزی یکدست این قسمت که با شیب ملایمی به کناره های دستگاه امتداد پیدا کرده ظاهر ویژه ای به پشت گوشی بخشیده است. دوربین ۵ مگاپیکسلی و تک فلش LED آن که هر دو در قابی لوزی شکل جای گرفته اند اصلی ترین المان های حاضر در این قسمت را تشکیل می دهند. با کنار زدن کاور فلزی جای گرفته در این قسمت باتری ۱۵۰۰mAh دستگاه پدیدار می شود که بروی کاغذ تا ۴۵۰ ساعت در حالت Stand-by و تا ۸ ساعت و ۳۰ دقیقه در هنگام مکالمه دوام دارد. ۳۵ ساعت پخش مداوم موسیقی با یک بار شارژ از دیگر آمارهائی ست که در مورد این باتری عنوان شده است. در دنیای واقعی و در استفاده ای نسبتا شدید به راحتی می توان حداقل تا سه روز بروی این باتری حساب کرد. بالای باتری محل قرار گیری سیمکارت است و در زیر باتری نیز جایگاه کارت حافظه Micro SD ست که با این طراحی نگفته پیداست که قابلیت Hot Swap در این کارت حافظه جائی ندارد البته به احتمال بسیار قوی قرار دادن کارت حافظه در این قسمت به دلیل کاهش هرچه بیشتر قطر گوشی صورت پذیرفته و به احتمال قریب به یقین سیستم عامل مشکلی با Hot Swap بودن کارت حافظه ندارد.

samsung_s8500_wave_11.jpg
با روشن کردن گوشی ممکن است در یک لحظه فضای کاربری پیش روی خود را با TouchWiz های سنتی سامسونگ درFeature Phone های این شرکت اشتباه بگیرید البته واقعیت امر نیز حداقل در مسائل ظاهری تفاوت چندانی را نشان نمی دهد جائیکه شباهت های بسیار فراوانی مابین سیستم عامل جدید سامسونگ با نام Bada که برای اولین بار در S8500 Wave بکار گرفته شده و ساختار منوی TouchWiz وجود دارد تا جائیکه کاربران قبلی این اینترفیس مطمئنا مشکلی در استفاده از این سیستم عامل جدید نخواهند داشت. اما نگاه دقیق تر به این ساختار منوئی اندک اندک تفاوت های ریز و درشت متعددی را در قیاس با TouchWiz های کلاسیک آشکار می سازد. مهمترین تغییر مطمئنا در صفحه Home Screen اتفاق افتاده است جائیکه نه تنها محدودیت  سه عددی دسکتاپ های مختلف قابل بکار گیری دراین قسمت حالا کاملا برطرف شده و به بیش از ۱۰عدد افزایش یافته، بلکه محل ذخیره Widget ها نیز همچون S5620 Monte از گوشه سمت چپ به پائین منتقل شده است همچنین با افقی کردن گوشی در حین افزودن ویدجت ها در نمائی سه بعدی امکان حذف یا اضافه کردن Home Screen ها در اختیار کاربر قرار می گیرد. برای گشودن Tray حاوی Widget ها در پائین صفحه کلید جداگانه ای در بالا در نظر گرفته شده که با فشردن آن لیست Widget ها به نمایش در می آید و کلیک دوباره آن این قسمت را می بندد.  ابعاد کاملا بزرگ Widegt های این قسمت یکی دیگر از تفاوت های مشهود در صفحه Home Screen است جائیکه معمولا در هر صفحه بیشتر از یک یا دو Widget جداگانه را نمی توان قرار داد. از جمله Widget ها جالب و کاربردی در این قسمت باید به Favorites Contact اشاره کرد که در فرمی سه بعدی علاوه بر نمایش تصاویر و اسامی پر استفاده از دفترچه تلفن، آخرین فعالیت های آنها در شبکه های اجتماعی فیس بوک، توئیتر و مواردی مشابه را به نمایش می گذارد. همچنین می توان بطور مستقیم از طریق ویدجت های حاضر در این قسمت اقدام به نوشتن مستقیم در شبکه های اجتماعی مختلف نمود. یکی از نکات نچندان جالب در رابطه با Widget های متعدد به نمایش درآمده در صفحات گوناگون Home Screen زمانی ست که در حین استفاده از قابلیت های متعدد گوشی پیغام Memory Full بوی صفحه ظاهر می شود در این هنگام است که گوشی بطور اتوماتیک تقریبا تمامی Widget های حاضر در Home Screen غیر اصلی را می بندد تا مقداری حافظه برای سیسنم خالی کند این اتفاق البته با وجود حافظه نسبتا بالای سیتسم کمتر رخ می دهد اما در مجموع نمی توان آن را نکته مثبت چندانی تلقی کرد. سه آیکون کاملا بزرگ زیر صفحه نمایش در صفحه Stand-by شامل Messages، Contacts و Keypad می گردد. اما یک تغییر بزرگ دیگر که نه تنها در صفحه Stand-by بلکه در سایر منوها نیز قابل دسترسی ست در بخش بالای صفحه نمایش و قسمت Notification اتفاق افتاده جائیکه با لمس کردن نوار باریک بالای صفحه نمایش و Drag کردن آن رو به پائین یک Tray کاملا بزرگ به سبک آندروید گشوده می شود که علاوه بر نمایش اتصالات Wi-Fi، بلوتوث و پروفایل فعلی گوشی در بالا، تمامی Notification های ملاحظه نشده از جمله پیام ها و ایمیل های رسیده یا تماس های از دست رفته را نیز به نمایش می گذارد که با کلیک بروی هرکدام بطور مستقیم می توان به آنها در منوی خودشان دسترسی پیدا کرد کنترلرهای موسیقی از دیگر موارد حاضر در این قسمت هستند که در صورت پخش موسیقی در این بخش جای می گیرند. نکته جالب تر در مورد کنترلرهای موسیقی زمانی رخ می دهد که صفحه نمایش در حین پخش موسیقی قفل شود در این هنگام است که علیرغم قفل بودن صفحه نمایش با لمس آیکون CD مانند بالای صفحه نمایش بدون احتیاج به گشودن صفحه می توان به کنترلرهای موسیقی دسترسی پیدا کرد. ویدئوی زیر قسمت های مختلف اینترفیس جدید Bada را به تصویر کشیده است.

Popout

با فشردن کلید تائید مرکزی منوی اصلی دستگاه به نمایش در می آید این منو که ظاهر آیفون مانند آن را نمی توان به راحتی انکار کرد محل قرارگیری Application ها و تنظیمات مختلف گوشی ست که با نصب برنامه های مختلف در گوشی بتدریج به صفحات آن افزوده می شود حرکت در میان این صفحه ها به راحتی هرچه تمام تر با Scroll دست به چپ و راست صورت می پذیرد. تعداد صفحات حاوی Application ها در منوی اصلی برخلاف TouchWiz های سنتی حالا به ۷ صفحه رسیده است. ویرایش آیکون برنامه ها و جابجای آنها در صفحات مختلف با فشردن کلید Edit در بالای صفحه نمایش و Drag کردن آیکون ها انجام می شود. بار دیگر همچون صفحه Home Screen در حین ادیت کردن آیکون ها در منوی اصلی با چرخاندن گوشی به حالت افقی نمای سه بعدی زیبائی از صفحات مختلف منوی اصلی به نمایش در می آید که با کمک آن می توان اقدام به افزایش یا کاهش صفحات حاضر در این قسمت نمود. Task Manager دستگاه با فشردن و نگه داشتن کلید تائید مرکزی ظاهر می گردد در این قسمت بر طبق انتظار برنامه های در حال اجرا با امکان بستن تکی یا گروهی آنها به نمایش در می آید. سرعت جابجائی در منوها و عملکرد کلی دستگاه در گشودن برنامه های مختلف بسیار مناسب ارزیابی می گردد. پردازنده گوشی نسخه ۱ گیگاهرتزی Samsung Hummingbird با هسته ARM Cortex-A8 و با فرکانس ۱ گیگاهرتز است که عملکرد فوق العاده آن را در مدل رویائی i9000 Galaxy S پیش از این دیده بودیم. حافظه RAM دستگاه ۵۱۲ مگابایت است که با اینکه رقم بسیار مناسبی به نظر می رسد اما گه گاه با پیغام پر شدن حافظه در Application های مختلف روبرو می شویم این موضوع البته ممکن است با Firmware های آینده مرفع شود. حافظه فلش S8500 برابر ۲ گیگابایت است که این مقدار حافظه خود به سه بخش با ظرفیت های یک گیگابایت برای برنامه های Bada، در حدود ۵۵۰ مگابایت برای ذخیره پیام ها و مقدار اندکی حول و حوش ۳۹۰ مگابایت حافظه در اختیار کاربر تقسیم می شود. اختصاص ۵۵۰ مگابایت حافظه برای ذخیره پیام ها در نوع خود تصمیم کاملا سوال برانگیزی محسوب می شود. به همراه دستگاه کارت حافظه ۱ گیگابایتی ارائه می شود که البته تا ۳۲ گیگابایت دیگر قابلیت ارتقا دارد.

samsung_s8500_wave_12.jpgدفترچه تلفن سیستم عامل Bada یکی از بهترین قسمت های این اینترفیس جدید است که شباهت های بسیار نزدیکی به دفترچه تلفن اسمارت فون آندرویدی این شرکت یعنی Galaxy S دارد. نمایش همزمان کنتاکت های حاضر در سیمکارت و حافظه داخلی همراه با امکان جستجو از طریق نوشتن تدریجی یا برچسب های الفبائی حاضر در ستون سمت راست از امکانات این دفترچه تلفن به شمار می روند. نکته بسیار جذاب در این دفترچه تلفن گزینه Get Friends حاضر در منوی کشوئی زیر صفحه نمایش است که با استفاده از این قابلیت به راحتی می توان اطلاعات کنتاکت های حاضر در شبکه های احتماعی مختلف و حساب های ایمیل گوناگون را بطور مستقم و به دلخواه به دفترچه تلفن وارد نمود با انجام این عمل و افزودن شخص مورد نظر به دفترچه تلفن اطلاعات شبکه های اجتماعی این فرد نیز در مقابل نام وی قرار می گیرد. سه بخش اصلی حاضر در دفترچه تلفن شامل Contacts، Groups و Favourites می گردند که کنتاکت های حاضر در این آخری به لیست Favourites صفحه Stand-by افزوده می شود. ترتیب کنتاکت های حاضر در این قسمت با کمک گزینه Change Order و سپس Highlight کردن نام مورد نظر و بالا و پائین کردن آن بوسیله فلش آبی رنگ کاملا بزرگ رو به بالا یا پائین به راحتی صورت می گیرد. با قرار دادن دست بروی یک کنتاکت و Drag کردن آن رو به چپ و راست و نمایش گزینه Send Message در سمت راست و گزینه Call در سمت چپ می توان بصورت بلافاصله اقدام به برقراری تماس یا ارسال پیام به شخص مورد نظر نمود. با ورود به اطلاعات هر شخص در این قسمت چهار Tab دیگر به نمایش در می آید که علاوه بر اطلاعات ذخیره شده در مورد این فرد در قالب گزینه های متعدد، اطلاعات تماس های برقرار شده و فعالیت وی در شبکه های اجتماعی نیز به نمایش در می آید.

samsung_s8500_wave_13.jpgمنوی ذخیره اطلاعات تماس یا Call log شامل چندین گزینه بر بالای صفحه نمایش است که برای دسترسی به تمامی آنها می بایست لیست بالای صفحه نمایش را رو به چپ یا راست Drag نمود گزینه های حاضر در این قسمت شامل Call، Msg، Email، SMS، All و IM می گردد که هرکدام همانطور که از نام آنها مشخص است اطلاعات ویژه ای به این بخش می افزایند. برقراری تماس با S8500 به راحتی صورت می پذیرد و مطلقا مشکلی در دریافت یا برقراری تماس وجود ندارد. صدای اسپیکر اصلی دستگاه در سطح نسبتا متوسطی قرار دارد و با اینکه نمی توان آن را بلندترین صدا در میان رقبای این گوشی دانست ولی در مجموع با صدای نسبتا بلندی روبرو هستیم.

samsung_s8500_wave_14.jpgگالری نمایش تصاویر در S8500 Wave که سامسونگ آن را Media Browser نامیده است نمونه ای نسبتا ساده و معمولی ست که تمامی تصاویر و ویدئوهای موجود در گوشی را به فرم ماتریسی ۴×۶ در زیر یکدیگر قرار داده است؛ لیستی که به راحتی با دست رو به بالا و پائین اسکرول می شود. با نمایش تکی هر تصویر امکان Pinch Zoom و حرکت آزادانه بروی تصویر با سرعت بسیار بالا فراهم می آید.

samsung_s8500_wave_15.jpgپلیر پخش موسیقی در این اینترفیس نیز تغییرات ظاهری و عملکردی مناسبی را تجربه کرده است. Track های حاضر در حافظه دستگاه امکان مرتب شدن اتوماتیک براساس نام خواننده، نام آلبوم، نوع آهنگ، آهنگساز و… را دارند. با برگرداندن گوشی به حالت افقی آلبوم های مختلف در قالب تصاویر CD های رنگارنگ به فرمی زیبا به نمایش در می آیند که با کلیک بروی هرکدام محتوای حاضر در آن آلبوم با قابلیت اسکرول رو به بالا و پائین در گوشه سمت راست نشان داده می شود. امکان بسیار جذاب دیگر در حین نمایش افقی آلبوم ها با لمس قسمت مرکزی بالای صفحه نمایش در دسترس قرار می گیرد جائیکه لیست آلبوم ها در یک دایره با برچسب های الفبائی به نمایش در می آید که به راحتی با حرکت دادن نشانگر بروی برچسب الفبائی مورد نظر می توان به سادگی هرچه تمام تر آلبوم دلخواه را پیدا کرد این کار حتی برای کلیه Track های حاضر در حافظه دستگاه نیز قابل انجام است. تنظیمات اکولایزر و افکت ها صوتی در کنار تکنولوژی افزایش صدای اختصاصی سامسونگ با نام DNSe از جمله دیگر نکات مثبت حاضر در پلیر موسیقی Wave به شمار می روند. کیفیت صدای خارج شده از اسپیکر دستگاه و همچنین از هدست های آن در سطح بسیار ایده آلی قرار دارد و شاید تنها رقبای قابل تصور برای آن جدا از i9000 Galaxy S مدل های چهارگانه Apple iPhone باشد.

samsung_s8500_wave_16.jpgپخش کننده ویدئوی دستگاه نیز همچون پلیر موسیقی از کیفیت فوق العاده ای برخوردار است در این قسمت و به محض ورود به Video Player تمامی فایل های تصویری موجود در دستگاه با فرمت های گوناگون در یک لیست به نمایش در می آیند که به راحتی می توان در میان آنها حرکت نمود. با انتخاب فایل مورد نظر پلیر نسبتا ساده ای با حداقل کنترلرها یعنی Play/Pause و Forward و Backward به نمایش در می آید با چرخاندن گوشی به حالت افقی به سرعت با کمک شتاب سنج داخلی شیوه نمایش به افقی تغییر می کند اما کنترلرهای سه گانه تغییری نمی کرده و با یک تک کلیک میانه صفحه می توان این کنترلرها را نیز پنهان نمود. در نمایش افقی فلش کوچکی در پائین صفحه دیده می شود که با فشردن آن تنظیمات متعددی از جمله میزان روشنائی، تنظیمات رنگ، گزینه های تکرار، ارسال، آپلود به وب، نمایش جزئیات و البته از همه جذاب تر Mosaic Search در دسترس قرار می گیرد. گزینه Mosaic Search از ویدئوی در حال پخش با فواصل چند دقیقه ای چندین شات تهیه کرده و در Thumbnail های ماتریسی ۱۶ یا ۳۶ عددی قرار می دهد که جستجو برای یک صحنه خاص را به امر ساده ای بدل می کند. نمایش محتوای ۷۲۰p، پشتیبانی از فرمت های DivX و XviD (با امکان نمایش زیر نویس) و حتی فرمت MKV از نکات بسیار مثبت این پخش کننده ویدئوست. دوام نزدیک به ۹ ساعته باتری در حین پخش ویدئوهای با کیفیت XviD از جمله دیگر امتیازات فوق العاده ای ست که می توان برای این پلیر در نظر گرفت.

samsung_s8500_wave_17.jpgرادیوی FM این مدل نمونه ای نسبتا ساده با اینترفیسی معمولی با امکان افزودن شش ایستگاه مختلف و با پشتیبانی از RDS است امکان فعال سازی اسپیکر در حین پخش رادیو وجود دارد اما محدودیت همیشگی یعنی اجبار به اتصال هدست ها که نقش آنتن را برای رادیو ایفا می کنند در اینجا نیز دیده می شود. ضبط از رادیو با فرمت MP3 صورت می پذیرد.

samsung_s8500_wave_18.jpgدوربین ۵ مگاپیکسلی دستگاه که یک فلش LED کوچک را نیز در کنار خود می بیند از اینترفیسی کاملا مشابه با دیگر Camera Phone های اخیر سامسونگ برخوردار است جائیکه تنظیمات دوربین در دو ستون عمودی در چپ و راست فریم جای گرفته اند و تصویر پیش رو در مرکز دیده می شود. از تنظیمات موجود در این قسمت می توان به White Balance، Shooting Mode، Scene Mode، تنظیمات ISO، لرزش گیر دست و Focus Mode با پشتیبانی از قابلیت تشخیص چهره اشاره کرد. همچنین امکان تاچ فوکوس با کلیک دوگانه بروی محوطه مورد در صفحه نمایش امکان پذیر است. کیفیت تصاویر به ثبت رسیده توسط این دوربین در سطح نسبتا بالائی قرار دارد و از لحاظ نمایش جزئیات و سطح نویز امتیاز بسیار بالائی می توان برای این دوربین ۵ مگاپیکسلی قائل شد. تنها نکته ای که برخی اوقات در تصاویر این دوربین دیده می شود کنتراست نسبتا پائین تصویر است که البته همانطور که اشاره شد همیشگی نبوده و در برخی موارد رخ می دهد. اما در مجموع در رده عکاسی با دوربین مناسبی روبرو هستیم. تجربه استفاده از قابلیت فیلمبرداری این دوربین اما داستان دیگری ست جائیکه نه تنها با وضوح فیلمبرداری بسیار مناسب ۷۲۰p با ۳۰ فریم در ثانیه روبرو هستیم بلکه سطح جزئیات و نویز در حد بسیار قابل قبولی قرار دارند و هیچ فشرده سازی مشهودی بروی تصاویر اعمال نمی شود بطوریکه هر ۱۵ ثانیه فیلمبرداری با حداکثر وضوح با این دوربین فضائی در حدود ۲۰ مگابایت از حافظه را به خود اختصاص می دهد.

گزینه های ارتباطی حاضر در S8500 Wave در سطح پیشرفته ترین اسمارت فون های حال حاضر بازار است. برقراری تماس در این مدل با چهار فرکانس GSM و دو باند فرکانس ۹۰۰ و ۲۱۰۰ مگاهرتزی در شبکه های نسل سوم صورت می پذیرد که البته بدین ترتیب امکان استفاده از ۳G این دستگاه در ایالات متحده غیر ممکن می شود (باندهای فرکانس ۳G در آمریکا شامل ۱۷۰۰ برای T-Mobile و ۸۵۰/۱۹۰۰ برای AT&T ست). گزینه های تحت شبکه S8500 نیز بجز GPRS و EDGE شامل اتصال پر سرعت HSDPA تا ۷.۲Mbps می شود. Wi-Fi حاضر در این گوشی که از استاتدارهای ۸۰۲.۱۱b/g/n پشتیبانی می کند علاوه بر دریافت اطلاعات، امکان ارسال اطلاعات بر بستر وای فای و به اشتراک گذاشتن اتصال ۳G خود با حداکثر سه استفاده کننده و تبدیل شدن به یک Hot Spot را نیز دارد در این لحظه البته نگفته پیداست که وای فای خود گوشی برای دریافت اطلاعات در دسترس نیست. بلوتوث نسخه ۳.۰ با پشتیبانی از A2DP دیگر گزینه حاضر در بخش ارتباطی این مدل را تشکیل می دهد.

samsung_s8500_wave_19.jpgگیرنده GPS بکار گرفته شده در Wave که به قطب نمای داخلی نیز مجهز است از نرم افزار Samsung Mobile Navigator که بر پایه اپلیکشن Route66 ساخته شده استفاده می کند. قابلیت های حاضر در این قسمت در سطح بسیار بالائی قرار دارد و علاوه بر حالت های مختلف نمایش نقشه از راهنمای صوتی آن نیز می توان بهره مند گردید البته تقریبا تمامی این قابلیت ها بصورت Trial بوده و پس از اتمام دوره ۳۰ روزه آن باید هزینه نسبتا بالائی برای استفاده مجدد از آنها پرداخت نمود.

فروشگاه نرم افزاری Samsung App Store محلی برای نمایش و دانلود برنامه های منطبق با این سیستم عامل است این فروشگاه که البته در حال حاضر برنامه های خود را بصورت منطقه ای در اختیار کاربران قرار می دهد در آینده نزدیک و با حضور دیگر مدل های استفاده کننده از این سیستم عامل مطمئنا بسیار گسترش خواهد یافت.

samsung_s8500_wave_20.jpgSamsung S8500 Wave مدلی متفاوت با امکاناتی فوق العاده است جائیکه صفحه نمایشی استثنائی، پردازنده ای قدرتمند، دوربین با کیفیت و سیستم عاملی منحصر به فرد انتظار کاربران متفاوت بازار را می کشد. در سوی مقابل همچون هر پدیده نوظهوری در بازار موبایل در اینجا نیز با نکات منفی مشخصی همچون Hot Sawp نبودن کارت حافظه، محدودیت برنامه های نوشته شده برای سیستم عامل و پیغام های گاه و بیگاه پر شدن حافظه روبرو هستیم. قیمت حال حاضر Samsung S8500 Wave رقمی در حدود ۴۰۰ هزار تومان است.

منبع : Writeage.com

تدریس خصوصی آیلتس

برچسب ها:

دیدگاه خود را به ما بگویید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

کانال استخدام در تلگرام

› استخدام تهران

استخدام شهرستانها