استخدام اورژانس کشور در سال ۹۸

اخبار استخدام اورژانس کشور

 

خبر ۱۷ تیر ۹۸: صدور مجوز استخدام ۳ هزار نیروی جدید در اورژانس کشور

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی با بیان اینکه مشکل اصلی این مرکز کمبود منابع انسانی است، گفت: در حال حاضر اورژانس، ۱۵ هزار نیرو نیاز دارد تا بتوانیم شرایط فعلی خدمات رسانی را حفظ نماییم.

برای مشاهده کامل اگهی کلیک کنید

 


خبر ۱۰ تیر ۹۸: خبر جذب ۳ هزار نیروی جدید در اورژانس کشور

حسن نوری معاون فنی سازمان اورژانس کشور از جذب و استخدام ۳ هزار نیروی جدید در اورژانس کشور خبرداد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان ، حسن نوری معاون فنی سازمان اورژانس کشور گفت: بر اساس نیازمندی‌ها، ما ۱۵ هزار نیروی انسانی را طی ۵ سال جذب خواهیم کرد وامسال ۳ هزار نیرو جذب و استخدام می‌شوند.

وی ادامه داد: همچنین برنامه‌هایی برای خرید آمبولانس‌هایی با استاندارد‌های روز دنیا داریم که ۱۲۰ آمبولانس جدید وارد چرخه عملیات شدند.

نوری گفت: به زودی ۲۸۰ دستگاه آمبولانس جدید وارد چرخه اورژانس کشور خواهد شد.

معاون فنی سازمان اورژانس کشور افزود: این آمبولانس‌ها بالاترین سطح استاندارد را دارند و تاکنون در کشور چنین آمبولانس‌هایی نداشتیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

خبر ۲۵ مهر ۹۷ – نیاز اورژانس تهران به جذب نیروی انسانی جدید

معاون توسعه اورژانس تهران با اشاره به کمبود نیرو در این حوزه خدمتی، با بیان اینکه در مرحله اول درخواست تامین ۸۰۰ نیرو را ارائه داده‌ایم، در عین حال بر لزوم افزایش ۲.۵ برابری بودجه اورژانس تهران تاکید کرد.

دکتر هادی سیف در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت نیروی انسانی و میزان نیاز اورژانس تهران به جذب نیروی انسانی جدید، گفت: در حال حاضر اگر بخواهیم به نحو مطلوب ارائه خدمت کرده و به استانداردهای خدمت‌رسانی دنیا در این حوزه برسیم، برای تکمیل ناوگان نیروی انسانی اورژانس تهران، حداقل به ۱۸۵۰ نفر پرسنل جدید نیاز داریم، اما این اقدام نیازمند همکاری بسیاری از سازمان‌هاست که باید کمک کنند تا این فرایند خوب تعریف و این پرسنل تامین شوند.

وی با بیان اینکه در مرحله اول درخواست تامین ۸۰۰ نیرو برای اورژانس تهران را ارائه داده‌ایم که در مراحل دریافت موافقت‌نامه‌ها قرار دارد، افزود: به هر حال برای جذب نیرو، باید اعتبارات لازم برای نیروهای جدید پیش‌بینی شود و برایشان حقوق، مزایا و جایگاه سازمانی تعیین شود. مهم‌ترین مساله هم تامین اعتبارات و حقوق پرسنل است. ما در حال حاضر پیش‌بینی‌های لازم برای حقوق، مزایا و جایگاه سازمانی ۸۰۰ نیروی جدید در اورژانس تهران را انجام داده‌ایم.

وی درباره وضعیت بودجه‌ای اورژانس تهران نیز گفت: در حال‌حاضر از آنجایی که ایجاد سازمان اورژانس، به طور کامل مصوب نشده است، اورژانس تهران به طور مستقیم اعتباراتش را از خزانه دریافت می‌کند. بودجه اورژانس تهران در سال ۹۷ حدودا ماهیانه چهار میلیارد تومان است، اما برای کیفی‌تر شدن خدمات اورژانس این میزان حداقل باید ۲.۵ برابر افزایش یابد. البته نمی‌گوییم این اعتبار نمی‌تواند ناوگان اورژانس تهران را پیش برد، اما کفاف تنوع خدمات اورژانس و ارائه کیفی‌تر خدمات را نمی‌دهد. انتظار مردم هم دریافت خدمات کیفی است. در حال حاضر خدمات انجام می‌شود، اما می‌توانیم خدمات بسیار مطلوب‌تر و کیفی‌تری را ارائه دهیم.

سیف، فرسوده بودن تجهیزات اورژانس تهران را یکی از چالش‌های اورژانس دانست و گفت: از طرفی از آنجایی که تجهیزات ما اعم از آمبولانس و تجهیزات داخل آمبولانس قدیمی، پیر و فرسوده است، بر کیفیت خدمات تاثیر منفی دارد و می‌تواند رضایت مردم را هم کاهش دهد. می‌توان گفت که نزدیک به ۹۰ درصد تجهیزات اورژانس تهران فرسوده‌اند. ما از بودجه اورژانس تهران برای بازسازی این تجهیزات استفاده می‌کنیم.

معاون توسعه اورژانس تهران تاکید کرد: در عین حال ناوگان‌مان را برای استفاده بهینه از تجهیزات بروز دنیا آماده کرده و به پرسنل‌مان آموزش می‌دهیم تا برای استفاده از تجهیزات بروز دنیا آماده شوند و امیدواریم بتوانیم این تجهیزات را در کشور داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا


۲۳ اسفند ۹۶ -حضور زنان در اورژانس ۱۱۵ از سال آینده

وزیر بهداشت از حضور تکنسین‌های زن در اورژانس در سال ۹۷ خبر داد و گفت: امروز ۱۱۵ پروژه اورژانس پیش بیمارستانی افتتاح شد که عمده آنها در مناطق کم‌برخوردار بوده است.
به گزارش ایسنا، دکتر سیدحسن هاشمی در مراسم افتتاح همزمان ۱۱۵ پروژه اورژانس پیش بیمارستانی گفت: امروز آقای دکتر کولیوند خبر خوشی را به ما داد که در سال آینده شاهد حضور بانوان در اورژانس به عنوان تکنسین و با لباس اورژانس خواهیم بود و امیدوارم این موضوع هر چه زودتر انجام شود.
وی با بیان اینکه اورژانس اکنون به یک سازمان تبدیل شده است، اما هنوز در ابتدای راه قرار دارد، گفت:‌ خوشحالیم که قرار است اقای دکتر کولیوند این سازمان را به منطقه اجرای خود برساند و از سایر بخش‌های وزارت بهداشت در این زمینه کمک بگیرد.
هاشمی با اشاره به خدمات زیاد اورژانس‌ها به مردم گفت: با فرا رسیدن تعطیلات نوروز مردم علاقه‌مندند که خستگی‌ یک ساله‌شان را به در کنند و شما در این مدت کمک‌ حال‌شان باشید و امیدوارم خود مردم هم نکات ایمنی را رعایت کنند؛ به طوری که نه پرخوری کنند که دچار بیماری شوند و اگر بیمار هستند به مناطق دورافتاده نروند. همچنین در زمان رانندگی مراقبت‌های لازم را انجام دهند. مردم باید مراقبت کنند که حادثه پیش نیاید. هرچند که خدمت رسانی نیروهای اورژانس در زمان حادثه بسیار موثر است، اما نمی‌تواند از فاجعه پیشگیری کند؛ بنابراین آرزو می‌کنم در این ایام مردم مراقبت لازم را انجام دهند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه امیدوارم امسال مردم از خدمات اورژانس راضی باشند، گفت: در عین حال آرزو می‌کنم که خانواده‌های همه خدمت‌گذاران مردم از جمله تکنسین‌های اورژانس تندرست باشند و خداوند به آنها صبر بیشتری دهد و همچنین آرزو می‌کنم در سال آینده بتوانیم با قوت و انگیزه بیشتری ماموریت‌هایمان را دنبال کنیم.
وی باتاکید بر لزوم ارتقاء دانش و مهارت نیروهای اروژانس گفت: امیدوارم دکتر کولیوند با کمک گروه بین‌الملل تیم‌هایی را برای گذراندن مهارت‌های نوین در سایر نقاط دنیا اعزام کنند؛ چرا که این موضوع در ارتقای خدمات اورژانس حائر اهمیت است. خوب است که سلسله مراتبی را از نظر دانش و مهارت وسابقه در اورژانس ایجاد کنیم. امیدوارم این اقدامات عملی شود.
هاشمی با بیان اینکه یکی از وظایف ما ارائه آموزش به مردم است و باید پیشگیری را اساس کارمان قرار دهیم، گفت:‌ یکی از اقداماتی که آرزو دارم انجام دهیم و مشابه آن را در دنیا دیده‌ایم، این است که با همکاری شهرداری‌ها و ادارات دولتی و خصوصی بتوان مراکز اداری و اماکن مسکونی را به تجهیزات اولیه اروژانس تجهیز کنیم؛ چرا که از آنجایی که اکثر مرگ و میرهایمان به دلیل بروز سکته است افراد می‌توانند پیش از رسیدن اورژانس یک سری اقدامات اولیه را انجام دهند و فکر می‌کنم این کار شدنی است و البته طرح این موضوع اعلام و پیشنهاد شده و امیدواریم مصوب شود.
هاشمی در حاشیه این مراسم با حضور در جمع خبرنگاران گفت: امروز همکاران اورژانس جمع شده‌اند و به اسم اورژانس ۱۱۵، ۱۱۵ پروژه را به طور همزمان به بهره‌بردرای رساندند؛ چیزی که باعث لذت مضاعف من شد این بود که اکثر این پروژه‌ها در مناطق کم برخوردار مانند سیستان بلوچستان، زاهدان و … افتتاح شدند. همچنین پایگاه هوایی در کردستان و پایگاهی هم در بوشهر، ‌ اصفهان، فارس و… به بهره‌برداری رسیدند.
وی ادامه داد:‌ در عین حال از یک سری بسته‌های آموزشی در این مراسم رونمایی شده و از سازمان اورژانس تشکر می‌کنم که در حوزه آموزش و پیشگیری وارد شده است و مجموعه‌ای را برای آموزش به مردم در راستای عدم بروز حادثه فراهم کردند. طبیعی است که باید آموزش‌ها را از خردسالی و سنین دبستان شروع کنیم و تا دبیرستان و به بعد ادامه دهیم تا تغییر رفتار ایجاد شود و بر این اساس اکثر بسته‌های رونمایی شده برای کودکان بود.
هاشمی با اشاره به همکاری آموزشی میان وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش گفت: با این همکاری‌ها بخشی از مباحث آموزشی حوزه وزارت بهداشت در کتب درسی و برنامه‌های فراغتی مدارس گنجانده شده است و مطمئنم با رابطه خوبی که میان دو وزارتخانه وجود دارد، این همکاری‌ها تقویت می‌شود. باید توجه کرد که کار اصلی ما پیشگیری است و بهترین جمعیت هدف هم برای آموزش مسائل پیشگیرانه در آموزش و پرورش قرار دارند و می‌توانند در آینده به پیشگیری از بیماری‌ها و انجام مراقبت‌های ضروری کمک کنند.

منبع : خبرگزاری ایسنا


جذب نیرو در اورژانس کشور؛ بزودی

سرپرست اورژانس کشور با اشاره به کمبود نیرو در مجموعه اورژانس کشور، گفت: بزودی چندهزار نیرو جذب اورژانس می‌شوند.

دکتر پیرحسین کولیوند در جلسه مشترک معاونین و رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: ۵۸۸ میلیون تومان جهت بازسازی امکانات و تجهیزات به دانشگاه علوم پزشکی قم اختصاص دادیم و هر هزینه‌ای انجام شود در سازمان اورژانس پرداخت می‌کنیم.

وی گفت: شهر قم بسیار استراتژیک و شاه‌راه است و بزودی چندین دستگاه آمبولانس نو در اختیار مرکز فوریت‌های قم قرار می‌گیرد.

کولیوند با اشاره به کمبود نیرو در مجموعه اورژانس کشور ادامه داد: در کل کشور دچار کمبود نیرو هستیم. دانشگاه علوم پزشکی قم با یک آزمون ورودی نیروی کارآمد دیپلمه و فوق دیپلمه جذب کند و برای مرکز فوریت‌ها پرورش دهد.

وی در این باره ادامه داد: بزودی چند هزار نیرو جذب اورژانس می‌شوند و ما در تمام کشور از تربیت نیرو حمایت می‌کنیم. تکنسین‌های اورژانس هم امورات پرستاران بیمارستانی و هم امورات کمک بهیاران را همزمان انجام می‌دهند و به این ترتیب سختی کار نیروهای اورژانس بسیار زیاد است. وزیر بهداشت پیوسته اورژانس را حمایت کردند و در خصوص جبران سختی کار پرسنل اورژانس قول مساعد داده‌اند.

بنابر اعلام ستاد اطلاع‌رسانی و روابط عمومی سازمان اورژانس کشور، کولیوند ادامه داد: قم همچون تهران بستر مناسب برای اجرای طرح ۷۲۴ و ۲۴۷ را دارد و به این ترتیب، شهروندان قمی باید از این طرح‌ها آگاه شوند؛ چراکه جان بسیاری از هموطنان در طرح ۲۴۷ نجات می‌یابد. صفر تا صد این طرح‌ها ایرانی است و دستگاه‌های مربوطه تولید داخل است. نجات جان یک انسان تحقق اقتصاد مقاومتی است.

منبع : خبرگزاری ایسنا


۲۲ آبان ۹۶ – ۱۵هزار نیروی اورژانس کم داریم

خبرگزاری مهر: رئیس سازمان اورژانس کشور، گفت: درحال حاضر حدود ۱۵هزار نیرو در پایگاه‌های موجود کم داریم و حدود ۶۰۰ پایگاه از برنامه پنجم توسعه عقب هستیم که باید این پایگاه‌ها را ایجاد کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرحسین کولیوند در خصوص تامین منابع و بودجه مورد نیاز اورژانس کشور، اظهار داشت: فورت‌های پزشکی پیش بیمارستانی یکی از مسائل بسیار مهم است که نمی‌توان به راحتی از کنار آن عبور کرد زیرا لحظه‌ها و ثانیه‌ها هستند که تعیین می‌کنند یک جان حفظ شود یا خیر.
رئیس سازمان اروژانس کشور با بیان اینکه در اورژانس کشور از نظر نیروی انسانی و بودجه بسیار مظلوم واقع شده‌ایم، گفت: آقای قاضی‌زاده هاشمی به عنوان یک وزیر قوی و پرتلاش اولین اقدامی که انجام داد ۲هزار ۴۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اضافه کرد، اکثر آمبولانس‌ها فرسوده و بیش از ده سال عمر کرده‌اند که به تغییر نیاز دارند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر قرارداد خرید ۴۰۰ دستگاه آمبولانس جدید منعقد شده است و مجوز خرید ۱۰۰۰دستگاه دیگر را از دولت دریافت کرده‌ایم، ادامه داد: تمامی این مجوزها نیاز به بودجه، تامین منابع مالی و حمایت دارد.
کولیوند با تاکید بر اینکه اورژانس کشور از نظر نیروی انسانی نیز کاملا در مضیقه است، عنوان کرد: درحال حاضر ۱۴ هزار نیرو در اختیار داریم با ۲هزار و ۳۰۰ پایگاه، طبق استاندارد پایگاه تک کده با یک آمبولانس۲۵/۹ نفر و پایگاه‌های ۲ کد با دو آمبولانس ۱۵ نفر نیاز دارد همچنین به این موارد باید نیروی مورد نیاز اتوبوس آمبولانس‌ها و هلی‌کوپترها را نیز باید اضافه کرد.
رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه درحال حاضر حدود ۱۵هزار نیرو در پایگاه‌های موجود کم داریم و حدود ۶۰۰ پایگاه از برنامه پنجم توسعه عقب هستیم که باید این پایگاه‌ها را ایجاد کنیم، عنوان کرد: نیازهای که از دولت مجلس شورای اسلامی داریم حمایت‌های مالی و بودجه‌ای است.
وی با اشاره به اینکه همکاران ما حین خدمت دچار آسیب می‍شوند و بعد از آسیب دیدگی شاهد هیچگونه حمایت اجتماعی نیستند، ادامه داد: مجلس شورای اسلامی در خصوص اینکه این عزیزان که جان خود را در حین ارائه خدمت از دست می‌دهند و دچار آسیب می‌شوند شهید و جانباز خدمت محسوب شوند.
کولیوند با تاکید بر اینکه یکی از درخواست‌های اصلی من از مجلس شورای اسلامی این است که سختی کار نیروهای اورژانس را مدنظر قراردهند، عنوان کرد: کارکردند در اورژانس بسیار سخت است هفته گذشته یکی از همکاران در شهر مهران طی تماسی به مرکز اورژانس با دریافت مشخصات حادثه دیده متوجه می‌شود که این فرد پدر او است، دلخراش ترین حادثه را این عزیزان متحمل می‌شوند.
رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه معیشت کارکنان اورژانس از نظر مالی، روحی، رفاهی و حتی جسمی باید تامین شود، گفت: یکی از مشکلاتی که به جد در اورژانس وجود دارد نبود تکنسین خانم است و مجلس شورای اسلامی باید به ما در زمینه دریافت مجوز جذب تعدادی تکنسین فوریت‌های پزشکی و پرستار خانم کمک کند.
وی ادامه داد: به‎عنوان یک کشور مسلمان تا کنون موفق به تربیت تکنسین فوریت‌های پزشکی نشده‌ایم، مانع جذب تکنسین فوریت‌های پزشکی خانم مجوز استخدام، تربیت نیرو به عدم تامین منابع مالی برمی‌گردد که امیدواریم کمک شود تا این موانع برطرف شود.
کولیوند با اشاره به اینکه در حال حاضر اورژانس موتوری در تهران فعال شده و خدمات ارائه شده سازمان اورژانس در قالب طرح تحول سلامت بی‌نظیر است، اضافه کرد: در این طرح اورژانس هوای راه‌اندازی و توسعه یافت و در حال حاضر به ۳۳ فروند رسیده است که در ماه آینده حدودا ۴ فروند دیگر به آن اضافه می‌شود، ۱۶ هزار نفر توسط اورژانس هوایی انتقال داده شده‌اند که ۸۰درصد آن به اتاق عمل منتقل شده‌اند که رقم بسیار بزرگی است.
رئیس سازمان اورژانس کشور در پایان با تاکید بر اینکه در تمام حوادث و در تمام بلایای اولین افرادی که در صحنه حاضر می‌شوند نیروهای اورژانس هستند، خاطرنشان کرد: در حادثه تروریستی مجلس شورای اسلامی کمتر از ۴ دقیقه آمبولانس‌ها در محل حاضر شدند و بنده نیز کمتر از ۱۵ دقیقه به محل آمدم، نیروهای اورژانس زیر رگبار گلوله مجروحان را خارج و منتقل می‌کردند.


کمبود ۳۰هزار نیرو در فوریت های پزشکی، عامل خطاهای پزشکی(خبرگزاری میزان)

خبرگزاری میزان: رئیس هیئت مدیره انجمن فوریت‌های پزشکی ایران گفت: جذب نیروی دیپلمه از رشته های غیر مرتبط در طی سال های گذشته، تنها برای رانندگی در آمبولانس ها بوده است و خطای پزشکی در این زمینه را می توان ناشی از کمبود نیرو و فشار کار بالا بر نیروی های فعال دانست.
آمبولانس عبدالرضا محمدی در گفت وگو با خبرنگار جامعه خبرگزاری میزان در خصوص پذیرش نیرو های تکنسین آمبولانس گفت: در حال حاضر نیرو های تکنسین اورژانس با کمبود شدید روبرو است و نیرو های فعال دو برابر مسئولیت خود موظف به کار شده اند بنابراین این اقدام می تواند خطا و قصور در درمان را افزایش و فعالیت های ناشی از آن را به حداقل رساند.
وی افزود: در حال حاضر ۱۴ هزار نیروی عملیاتی در کشور مشغول به کار هستند در حالی که دچار کمبود ۳۰ هزار نیرو در این زمینه هستیم؛ بنابراین این تعداد از نیرو ها به دلیل حجم بالای کار خود یا از انجام کامل وظیفه خود سرباز زده و یا به علت افزایش خستگی فعالیت آن ها با میزان خطای بالایی همراه است.
رئیس هیئت مدیره انجمن فوریت های پزشکی ایران خاطرنشان کرد: مرگ ومیر ناشی از خطای پزشکی در کل سیستم پزشکی دنیا رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است. چرا که مجبور به جبران کمبود نیرو با حداقل نیرو های موجود هستیم.
وی در خصوص مدرک تحصیلی تکنسین های اورژانس گفت: تکنسین اورژانس دارای مدارک دیپلم، فوق دیپلم، کارشناسی، کارشناسی ارشد هستند که افراد دیپلمه به عنوان امدادگر و راننده مشغول به فعالیت شده و در سیستم درمانی تحت نظارت کارشناسان همراه خود در اورژانس فعالیت می کنند.
محمدی افزود: در طی ۱۵ سال گذشته تعدادی از افراد دیپلمه مرتبط و غیرمرتبط به عنوان راننده به سیستم فوریت های پزشکی جذب شدند این در حالی است که با گذراندن دوره های ۶ ماهه آموزشی در کنار کارشناسان حاضر در آمبولانس ها فعالیت می کنند. در طی سال های ۸۹ و ۹۰ سعی شد دیپلمه هایی که با سمت رانندگی آمبولانس مشغول به کار شده بودند در طی آزمون های داخلی جذب دانشگاه شده و پس از گذراندن دو سال دوره های آکادمیک در فوریت ها به طور فعالانه همکاری کنند.
وی خاطرنشان کرد: ۲۵۰۰ متقاضی دیپلمه در سراسر کشور به عنوان راننده های آمبولانس مشغول به کارند که این افراد ۳ سال قبل از ایجاد دستورالعمل های جدید، با جذب تجربه بالا در دانشکده های مربوطه مشغول به تحصیل شده و می توانند در قالب کارشناس در آمبولانس نقش درمانی خود را ایفا کنند. در حال حاضر تمامی تکنسین های فعال در آمبولانس های کشور از دانش اموختگان رشته های پرستاری، بیهوشی و فوریت ها هستند.
رئیس هیئت مدیره انجمن فوریت های پزشکی ایران اذعان داشت: راننده های آمبولانس به هیچ عنوان حق درمان بیماران را نداشته و تنها می توانند در کنار تکنسین های باتجربه اورژانس اقداماتی مانند رگ گیری، تزریقات و کنترل فشار خون را انجام دهند؛ بنابراین به مردم اطمینان می دهیم تکنسین های فعال در آمبولانس های ۱۱۵ کاملاً آموزش دیده و با تجربه هستند، اما بروز قصور پزشکی از جانب این افراد را می توان ناشی از خستگی بیش از حد و فعالیت های چندین برابری این افراد به علت کمبود نیرو در این زمینه دانست.
وی عنوان کرد: در حال حاضر با کمبود ۸۰۰ پایگاه اورژانس در کشور مواجه هستیم و با ۲۳۰۰ پایگاه موجود در کل کشور نمی توانیم پاسخگوی نیاز های اورژانسی مردم باشیم؛ بنابراین کمبود نیروی آموزش دیده در زمینه فوریت های پزشکی بر طبق برنامه پنجم وششم توسعه باید جبران شود براین اساس تقاضا داریم با ابلاغ دستورالعمل های جذب نیرو در این زمینه نسبت به کاهش خطا در این عرصه اقدام شود.
محمدی گفت: در صورت اعلام توافق مبنی بر جذب نیرو به مرکز فوریت های پزشکی اولویت با دانش آموختگان رشته ها فوریت پزشکی، پرستاری و بیهوشی است و اطمینان می دهیم که بعد از گذراندن مراحل جذب آموزش های لازم در حیطه فوریت های پزشکی به این افراد ارائه شود و کمبود های موجود در این زمینه نیز جبران شود.


کمبود ۷۵۰۰ نیرو در اورژانس کشور

خبرگزاری ایسنا : وزیر بهداشت با اشاره به نیاز اورژانس کشور به نیروی انسانی، گفت: در حال حاضر به ۷۵۰۰ نیرو در اورژانس کشور نیاز داریم.
‌به گزارش ایسنا، دکتر سیدحسن هاشمی در مراسم راه‎اندازی پایگاه اورژانس هوایی الیگودرز که همزمان با ۵ پایگاه دیگر در کشور  به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شدند، اظهار کرد: در ابتدای سال آینده اساسنامه سازمان اورژانس را برای تصویب تقدیم دولت خواهیم کرد.
وی ادامه داد: اورژانس در قالب سازمان می‌تواند موفق‌تر از گذشته عمل کند و باید اورژانس کشور به عنوان سازمان شناخته شود.
وزیر بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر به ۷۵۰۰ نیرو در اورژانس کشور نیازداریم، اضافه کرد: این نیروها نباید بصورت قراردادی و ساعتی استخدام شوند؛ چرا که این موضوع به صلاح سلامت مردم و جامعه نیست.
در ادامه این مراسم رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تبریک فرارسیدن ایام نوروز گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت، تعداد آمبولانس‌های در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان به ۱۴۵ دستگاه رسیده است.
دکتر ساکی اضافه کرد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت خوشبختانه رشد ۶۰ درصدی در افزایش آمبولانس‎های فوریت‎های پزشکی لرستان را شاهد بودیم.
وی یادآور شد: امسال با ۳۶۱ پرواز رتبه اول اورژانس هوایی کشور را به لحاظ تعداد پرواز کسب کردیم، بدین معنا که روزانه یک پرواز به ثبت رسیده است.


استخدام ۳ هزار و ۸۰۰ نیروی تحصیلکرده در اورژانس کشور(خبرگزاری مهر)

خبرگزاری مهر: رییس اورژانس پیش‌بیمارستانی بااشاره به استخدام ۳۸۰۰نیروی تحصیلکرده در سال جاری دراورژانس کشور گفت: امیدواریم با استقرار ایستگاه های امدادی درمراکز صعب العبورعدالت رادر امدادرسانی رعایت کنیم.
به گزارش خبرگزاری مهر، حسن نوری در مراسم رزمایش طرح زمستانی پلیس راهور در پیست آبعلی گفت: کاهش مرگ و میر و کاهش معلولیت های حین تصادف امداد رسانی به حوادث ترافیکی و امداد رسانی به در راه ماندگان و ایجاد هماهنگی بین بخشی با سازمان های مسئول از جمله اهداف اورژانس پیش بیمارستانی است که امیدواریم با هماهنگی های انجام شده بین دستگاه های مسئول بتوانیم به همه هدف هایی که تعیین کرده ایم، برسیم.
رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی با اشاره به موفقیت های اورژانس کشور در زمان راهپیمایی اربعین و راهپیمایی حرم رضوی گفت: امیدواریم با استانداردسازی خودروها و ایمن سازی جاده ها ضمن تلاش برای کاهش آسیب های ترافیکی بتوانیم حوادث ترافیکی را در کشور کنترل کنیم.
وی افزود: در کشورمان تعداد مصدومان حوادث جاده ای بالاتر از نرم جهانی است و باید تلاش کنیم ضمن جلوگیری از بروز حوادث با استفاده از تجهیزات ایمنی مصدومان را با حداقل تلفات به مراکز درمانی برسانیم.
نوری با اشاره به اینکه ۳هزار و ۸۰۰ نیروی تحصیلکرده در سال جاری در اورژانس کشور استخدام شده اند، افزود: امیدواریم با استقرار ایستگاه های امدادی در مراکز روستایی و صعب و العبور بتوانیم عدالت را در امدادرسانی به در راه ماندگان و شهروندان مانده در برف داشته باشیم.
نوری به تخصیص ۱۶۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان حمل و نقل اورژانسی کشور خبر داد و گفت: از این تعداد تنها بخشی محقق شده است و امیدواریم تا پایان سال همه آمبولانس ها به سازمان اورژانس تحویل  داده شود تا بتوانیم با تجهیزات به روز به شهروندان و آسیب دیدگان خدمات رسانی کنیم.
وی گفت: هشت هزار و ۴۲۱ پایگاه داریم و ۹۰ دستگاه موتور آمبولانس، ۶۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۷۲۰ بخش بیمارستانی، ۱۲ هزار تخت بیمارستانی و سه هزار و ۲۸۵ آمبولانس بین بیمارستانی در طول آن خدمت رسانی می کنند.


استخدام ۳۸۰۰ نفر در اورژانس پیش‌‌بیمارستانی

 

خبرگزاری فارس: رئیس اورژانس کشور با اشاره به جذب ۳۸۰۰ نفر و استخدام آنها در اورژانس پیش‌بیمارستانی کشور گفت: آموزش همگانی برای افزایش سطح اطلاعات مردم را در دستور کار قرار داده‌ایم.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، پیرحسین کولیوند در نشست خبری مشترک مسئولین و مدیران ارشد سازمان پدافند غیرعامل کشور در خصوص آمادگی اورژانس در زمان بحران، اظهار داشت: از نظر نرم‌افزاری، سخت‌افزاری و منافع انسانی برنامه‌های مفصلی در حوزه اورژانس بیمارستانی و پیش‌بیمارستانی داریم.
وی با اشاره به اینکه در تلاش هستیم استفاده از موتورآمبولانس را در شهرهای بزرگ همچون تهران مدنظر قرار دهیم،‌ گفت: این موتورها در خیابان‌های تهران استقرار یافته و کارشناسان اورژانس اقدامات لازم را جهت تسریع کمک‌رسانی به حادثه‌دیدگان انجام می‌دهند.
وی از توسعه اورژانس هوایی با همکاری پلیس و شهرداری در تهران خبر داد و گفت: ۷ دانشگاه علوم پزشکی طی چند ماه آینده آمبولانس‌هایی هوایی به اورژانس بیمارستانی آنها افزوده می‌شود.
رئیس اورژانس کشور با اعلام اینکه به زودی ۳ هزار و ۸۰۰ نفر به تیم اورژانس پیش‌‌بیمارستانی کشور افزوده می‌شوند،‌گفت: جذب نیروی انسانی در اورژانس مد نظر قرار دارد.
کولیوند خاطر نشان کرد: برگزاری کلاس‌های آموزشی و بازآموزی برای کارکنان اورژانس در دستور کار قرار دارد و تلاش می‌کنیم آموزش همگانی را جهت افزایش سطح اطلاعات مردمی آنها داشته باشیم.


مجوز جذب ۴ هزار نیرو در بخش اورژانس پیش بیمارستانی اخذ شد

باشگاه خبرنگاران جوان : ریس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خوشبختانه طی پیگیری‌های مسئولان وزارت بهداشت مجوز جذب ۴ هزار نیرو در بخش اورژانس پیش بیمارستانی اخذ شد.
امیر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت و گو با حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره استخدام های اورژانس گفت: خوشبختانه طی پیگیری‌های مسئولان وزارت بهداشت مجوز جذب ۴ هزار نیرو در بخش اورژانس پیش بیمارستانی اخذ شده که با این تدابیر کمبودهای نیروی انسانی در هر دانشگاهی تا حد زیادی برطرف می شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در منطقه تحت پوشش دانشگاه شهید بهشتی ۲۳ پایگاه اورژانس فعالیت می کنند، افزود: با تخصیص اعتبارات، طبق برنامه ریزی های انجام شده، هشت پایگاه دیگر به مجموعه دانشگاه اضافه می‌شود.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: هر پایگاه اورژانس به ۶ نیرو نیاز دارد که با راه اندازی این ۸ پایگاه جدید، به ۴۸ نیروی اورژانس برای خدمات پیش بیمارستانی نیازمند هستیم که امیدواریم با توجه به مجوزهای جدید، بعد از راه اندازی پایگاه های جدید اورژانس این نیروها جذب شوند.


مجوز جذب نیرو برای پایگاه‌های اورژانس قرچک صادر شد(خبرگزاری فارس)

خبرگزاری فارس: فرماندار شهرستان قرچک گفت: طبق پیگیری‌های به‌عمل آمده و رایزنی‌های صورت گرفته با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجوز جذب نیرو برای پایگاه‌های اورژانس قرچک صادر شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، مسعود مرسل‌پور ظهر امروز در جمع خبرنگاران جنوب‌شرق تهران در سالن جلسات فرمانداری شهرستان قرچک اظهار داشت: با پیگیری‌های به‌عمل آمده از سوی فرمانداری و مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرچک و همچنین مجوز سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، مشکل جذب و به‌کارگیری ۱۸ نیروی قراردادی یا شرکتی جهت مرکز فوریت‌های پزشکی شهرستان رفع شد.
فرماندار شهرستان قرچک اظهار داشت: ان‌شاء‌الله با به‌کارگیری این نیروها و با توجه به فراهم بودن تجهیزات، این پایگاه‌ها به‌زودی فعالیت خود را جهت خدمت‌رسانی به مردم آغاز خواهند کرد.
وی با بیان این‌که این شهرستان در هنگام بروز حادثه باید حوادث شهری و جاده‌ای را پوشش دهد‏، یادآور شد: مکاتبات و جلسات مختلفی مبنی بر راه‌اندازی این پایگاه‌ها صورت گرفت که خوشبختانه نتایج حاصل از این پیگیری‌ها مثبت بوده است.
نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک از اهتمام دولت به خصوص وزارت بهداشت نسبت به مباحث سلامت و درمان قدردانی کرد.

 


 

استخدام ۵۰ نیروی جدید در مرکز فوریت های پزشکی استان کرمانشاه

خبرگزاری ایرنا : رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان کرمانشاه گفت: در آزمون استخدامی وزارت بهداشت که احتمالا در خرداد ماه امسال برگزار خواهد شد، حدود ۵۰ نفر سهمیه استخدامی مرکز فوریت های پزشکی استان است.دکتر صائب مدرسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد شامل ۱۲ نفر پرستار، ۲ پزشک و مابقی نیز نیروهای عملیاتی مرکز فوریت ها هستند.
وی اظهار کرد: به طور کلی در کشور قرار است ۱۶هزار نیروی درمانی استخدام شود که از این میزان سه هزار و ۸۳۱ نفر در قالب نیروی های فوریت های پزشکی و اورژانس دانشگاه ها جذب می شوند.
مدرسی در خصوص عملکرد مرکز فوریت های پزشکی استان کرمانشاه نیز گفت: در سال ۹۴ حدود ۱۰ پایگاه افتتاح کردیم؛ همچنین در شرایط پسابرجام قول حدود ۴۰ دستگاه آمبولانس جدید وارداتی برای استان گرفته ایم که تاکنون شش دستگاه آن تحویل شده است.
وی بیان داشت: با اورژانس هوایی در مجموع ۵۳ پایگاه فوریت های پزشکی در سطح استان داریم که ۱۲ پایگاه از برنامه توسعه پنجم عقب هستیم؛ همچنین مشکل کمبود نیروی انسانی نیز داریم.
رئیس مرکز فوریت های پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: مخاطرات استان را در چارچوب کتاب (EUP ) یعنی آمادگی سیستم سلامت وزارت بهداشت در بلایا، مشخص کرده ایم.
وی افزود: مخاطرات تعریف خاصی دارد یعنی خطری که در صد سال اخیر اتفاق افتاده باشد؛ مانند: سیل، زلزله، ریزگردها، نزاع های دسته جمعی، همچنین حوادث جاده ای که بیشترین سهم را در کل کشور به خودش اختصاص داده است.
مدرسی در خصوص سرعت عملکرد مرکز فوریت های پزشکی کرمانشاه گفت: زمان شهری ما هشت دقیقه و زمان جاده ای ما ۱۴ دقیقه است؛ هر چند مساله زیرساخت ها در این موضوع بسیار حائز اهمیت است؛ به عنوان مثال ما در برخی از شهرهای بزرگ خطوط مخصوص خودروهای امدادی داریم در حالی که در کرمانشاه چنین چیزی وجود ندارد.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و شهر کرمانشاه به عنوان مرکز استان نیمی از این جمعیت را در خود جای داده است.

 


 

استخدام ۳۴۰۰ نفر در مراکز فوریت‌های پزشکی کشور

خبرگزاری فارس: رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور از استخدام ۳ هزار و ۴۰۰ نفر در مراکز فوریت‌های پزشکی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، امین صابری‌نیا پیش از ظهر امروز در نخستین کارگاه تدوین برنامه ملی پاسخ نظام سلامت در بلایا و فوریت‌ها در اراک اظهار داشت: مجوز استخدام ۳ هزار و ۴۰۰ نفر نیرو در مراکز اورژانس سراسر کشور اخذ شده و این نیروها تا پایان امسال جذب به کار خواهند شد.
وی تصریح کرد: با جذب این تعداد نیرو مشکل کمبود نیروی انسانی در مراکز اورژانس برطرف خواهد شد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور با اشاره به افزوده شدن یک هزار دستگاه آمبولانس به چرخه خدمات رسانی اورژانس کشور بیان داشت: در سال گذشته یک هزار دستگاه آمبولانس به بخش اورژانس افزوده شد و امسال نیز همین میزان به این بخش افزوده می‌شود.
صابری‌نیا همچنین از افزوده شدن ۲۰ پایگاه هوایی به این مجموعه خبر داد و خاطر نشان کرد: با خرید این تعداد بالگرد آمبولانس هوایی خدمات لجستیکی افزایش می‌یابد که منجر به بهبود خدمات‌دهی خواهد شد.
این مسئول بر لزوم افزایش ظرفیت آمبولانس هوایی تاکید کرد و ادامه داد: تجهیز استان‌ها به پایگاه امداد هوایی نقش موثری در کاهش میزان مرگ و میرها دارد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حال حاضر یک هزار و ۸۰۰ تخت آی.سی.یو در کشور فعال هستند که افزایش این تعداد ضروری است.


 

خبر ۹ اسفند ۹۴ : استخدام ۴ هزار تکنسین در سال آینده (منبع : خبرگزاری ایرنا)
امین صابری نیا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا از برنامه جدید وزارت بهداشت برای نوسازی اورژانس کشور خبر داد و گفت: حدود سه هزار آمبولانس در ناوگان اورژانس کشور فعال است که بیش از نیمی از این تعداد فرسوده هستند به همین علت نوسازی اورژانس پیش بیمارستانی کشور در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در این برنامه قرار است، ۳۰۰ آمبولانس کمک دار، ۵۰۰ آمبولانس هایلوکس و ۸۰۰ آمبولانس بنز اسپرنتر نو خریداری و تا چهار ماه آینده وارد ناوگان اورژانس کشور شود.
** ۱۱۵به روستا آمد
صابری نیا افزود: علاوه بر این ۸۰۰ آمبولانس جدید، حدود صد آمبولانس نو نیز برای مناطق آزاد کشور خریداری می شود که عمدتا در استانهای مرزی کشور بکارگیری می شوند.
وی گفت: برنامه مهم و جدید وزارت بهداشت این است که برای اولین بار از سال آینده خدمات اورژانس پیش بیمارستانی به مناطق روستایی و عشایری نیز گسترش پیدا کند.
**خرید ۵۰۰ موتورآمبولانس برای مناطق پر ترافیک
صابری نیا افزود: یکی از مشکلات مهم اورژانس کشور ترافیک بالا در شهرهای بزرگ است که مانع رسیدن سریع و موقع نیروهای اورژانس بر بالین بیماران می شود علت آن نیز این است که راههای امدادی در این شهرها کم است و آمبولانسها در ترافیک می مانند.
وی گفت: برای رفع این مشکل حداقل به ۵۰۰ موتورآمبولانس در کشور نیاز داریم تا تکنسین های اورژانس بتوانند در زمان سریعتری بر بالین بیماران و مصدومان برسند و زمان را از دست ندهند تا آمبولانس برسد.
رئیس اورژانس کشور افزود: خرید ۵۰۰ موتورآمبولانس برای ناوگان اورژانس کشور نیز در دستور کار است اما ممکن است این کار طی دو یا سه فاز در سال ۹۵ انجام شود.
**اورژانس هوایی در ۴۴ تقطه
وی گفت: برنامه دیگر وزارت بهداشت گسترش ناوگان اورژانس هوایی با خرید یا اجاره آمبولانسهای مدرن هوایی است که در شأن مردم ایران باشد. هم اکنون با حمایت نیروهای نظامی در ۱۹ نقطه پرترافیک و صعب العبور کشور خدمات آمبولانس هوایی ارائه می شود ولی تا استاندارد تعریف شده برای کشور فاصله زیادی داریم.
صابری نیا افزود: هدف وزارت بهداشت این است که پایگاه اورژانس هوایی را در مناطق صعب العبور، مناطقی که پراکندگی جمعیت بالا دارند و مناطق پر ترافیک مانند تهران، ایجاد کند و برای این کار ۴۴ نقطه کشور تعیین شده است که برای اجرای این برنامه به ۵۰ بالگرد نیاز داریم و شخص وزیر بهداشت در تلاش است تا اعتبارات لازم را برای خرید این بالگردها تامین کند.
رئیس اورژانس کشور اضافه کرد: برنامه دیگر وزارت بهداشت ایجاد و گسترش آمبولانس دریایی است که هنوز در ابتدای کار هستیم.
وی گفت: مشکل اساسی اورژانس کشور کمبود شدید نیروی انسانی است، هم اکنون حدود ۱۵ هزار نیرو در اورژانس پیش بیمارستانی کشور شاغل هستند و حداقل با کمبود هفت هزار نیرو مواجه هستیم.
وی افزود: با رایزنی های وزارت بهداشت، سازمان مدیریت و برنامه ریزی قول هایی داده است که برای سال ۹۵ مجوز بکارگیری چهار هزارر نیرو در اورژانس پیش بیمارستانی کشور را بدهد که امیدوارم این قول عملی شود.
اورژانس پیش بیمارستانی کشور با شماره تلفن ۱۱۵ هم اکنون با حدود ۲۱۰۰ پایگاه و ۱۵ هزار نفر در شهرها و جاده های کشور فعال است و قرار است این خدمات به مناطق روستایی، جاده های فرعی نیز گسترش یابد.

خبر ۲۸ مهر ۹۴: قول مساعد سازمان مدیریت برای استخدام ۴ هزار نفر در اورژانس کشور (منبع: خبرگزاری ایرنا)

امین صابری نیا روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا، افزود: با توجه به کمبود شدید نیرو در اورژانس کشور، چندی پیش نامه ای با امضای قائم مقام وزیر بهداشت به سازمان مدیریت و برنامه ریزی ارسال شد و قرار شد بخشی از مجوزهای استخدامی دولت برای جذب ۴ تا ۵ هزار نفر نیروی جدید در سازمان اورژانس کشور در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: البته هنوز اقدام عملی برای صدور مجوز استخدام انجام نشده است ولی امیدواریم با مساعدت سازمان مدیریت و برنامه ریزی هر چه سریعتر این اتفاق بیفتد چون کمبود شدید نیرو در اورژانس کشور فشار کاری سنگینی را به این نیروها تحمیل کرده است.
رئیس اورژانس کشور اضافه کرد: با توجه به فعالیت بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ پایگاه اورژانس زمینی در کشور برای حفظ خدمات همین تعداد پایگاه حداقل ۷ هزار و ۵۰۰ نیرو کمبود داریم و اگر بخواهیم به استانداردی که در برنامه توسعه پنجم برای اورژانس کشور تعیین شده برسیم با کمبود ۱۵ هزار نیرو مواجه هستیم.
صابری نیا اضافه کرد: اگر سازمان مدیریت و برنامه ریزی مجوز استخدام ۴ تا ۵ هزار نیرو را برای اورژانس صادر کند، به احتمال زیاد آزمون استخدامی جذب این نیروها تا پایان امسال برگزار می شود.


خبر ۱۸ تیر ۹۴:کمبود ۷ هزار نیرو در اورژانس 
رئیس اورژانس کشور درباره عدم ارائه مرخصی به پرسنل اورژانس، خطاب به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور بار دیگر کمبود هفت هزار نیرو در اورژانس را یادآوری کرد و گفت: مرخصی اورژانسی‌ها برابر با تعطیلی پایگاه و حذف ۱۴ ماموریت در روز است.
یکی از گروه‌هایی که در چرخه سلامت جامعه نقش حیاتی دارند، نیروهای اورژانس هستند ولی در کمال تعجب کمترین توجه از نظر نیروهای انسانی، تجهیزات و مسائل مختلف نیز مربوط به همین نیروهای خط مقدم سلامت کشور است و نکته جالب آن است که پرسنل فوریت‌های پزشکی برخلاف پرستاران که بیشتر مواقع گلایه‌ها و کمبودهایشان را با اعتراض‌ و تجمع به گوش مسئولان می‌‌رسانند، نیروهای اورژانس باید بدون این هیاهوها با کمترین امکانات به فعالیت خود ادامه دهند. رئیس اورژانس کشور عنوان کرد: ندادن مرخصی به پرسنل اورژانس به این دلیل است که به خاطر کمبود هفت هزار نیرو نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم زیرا مرخصی یک نیروی اورژانسی برابر با تعطیلی پایگاه اورژانس و حذف ۱۴ ماموریت در روز است. امین صابری‌نیا در توضیح بیشتر درباره عدم ارائه مرخصی به پرسنل اورژانس بیان داشت: ما در طول این مدت بارها درباره کمبود نیروی اورژانس صحبت کردیم ولی متاسفانه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور آن‌طور که باید و شاید به دغدغه کمبود نیروی انسانی در اورژانس نپرداخته است، البته دیگر حوزه‌های وزارت بهداشت نیز دچار کمبود نیروی انسانی است ولی به دلیل تعریف و شرایط ویژه اورژانس باید تدابیر خاص و فوری برای کمبود نیرو در اورژانس لحاظ شود وگرنه مردم به شدت متضرر می‌‌شوند. تسنیم نوشت؛ او خطاب به برخی پرسنل اورژانس که از عدم مرخصی گلایه داشتند نیز عنوان کرد: پرسنل‌ اورژانس ۴۸-۲۴ ساعت کار می‌کنند یعنی ۲۴ ساعت فعالیت دارند و ۴۸ ساعت استراحت می‌کنند بنابراین آنها نیز با درک شرایط موجود فعلاً با همین زمان استراحت به کارهای مرخصی خود بپردازند تا به دلیل مرخصی گرفتن یک نیروی اورژانس پایگاهی تعطیل نشود. در همین راستا عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به کمبود نیرو در پایگاه‌های اورژانس، گفت: امیدواریم با تخصیص اعتبارات و تامین نیروی انسانی بتوان به‌صورت اورژانسی به وضعیت اورژانس کشور رسیدگی کرد. احمد آریایی‌نژاد افزود: درحال حاضر وضعیت تجهیزات اورژانس کشور رضایت‌بخش نیست و فرسودگی تجهیزات و آمبولانس‌ها از جمله مشکلات مهم آن است. او گفت: با توجه به نقش اورژانس در حوادث ناگهانی و غیرقابل‌پیش‌بینی به نظر می‌رسد باید توجه ویژه ای به بازسازی و نوسازی تجهیزات و امکانات اورژانس شود. او با بیان اینکه البته ساماندهی شرایط اورژانس کشور روندی تدریجی می‌خواهد گفت: باید آمبولانس‌هایی که ارزش بازسازی ندارند از رده خارج شوند و با تخصیص بودجه شرایط جذب نیرو در پایگاه‌های اورژانس فراهم شود.


خبر ۱۹ اردیبهشت ۹۴: استخدام ۷ هزار نفردر اورژانس کشور (خبرگزاری ایلنا)

دکتر میعادی‌فر با اشاره به استخدام بیش از ۷ هزار نفر در امسال توسط اورژانس کشور عنوان کرد: ما در این زمینه با کسری جدی نیرو مواجه هستیم که امیدواریم بتوانیم مجوزهای لازم را برای استخدام این تعداد نیرو را اخذ کنیم و اگر در این زمینه موفق نباشیم سعی می‌کنیم تا خدمات مورد نیاز را از طریق خرید خدمت از بخش خصوصی به مردم ارائه کنیم.

معاون اجرایی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور با بیان اینکه محور مواصلاتی تهران – سبزوار و سبزوار – مشهد از مهم‌ترین محورهای پر تردد در کشور است، گفت: متاسفانه با وجود مصوباتی که در زمینه استقرار امدادهوایی در این شهرستان شده، هنوز زیرساخت‌های لازم برای استقرار فراهم نشده است.

وی با تاکید بر اینکه متاسفانه زیرساخت‌های لازم برای استقرار امدادهوایی در شهرستان سبزوار وجود ندارد، تصریح کرد: در همین زمینه پیگیری شده تا بتوانیم از امکانات و تجهیزات سازمان‌ها و مجموعه‌هایی که از این ظرفیت بهره‌مند هستند، استفاده کنیم تا بتوانیم پایگاه امداد هوایی را در شهرستان مستقر و بالگرد آن را تامین کنیم.

میعادی‌فر با اشاره به استقرار امداد هوایی در شهرهای تهران، مشهد و شاهرود خاطرنشان کرد: این مسیر یک هزار کیلومتری در حقیقت ارتباطی مهم در ابعاد مختلف است که در صورت تامین امداد هوایی در سبزوار پوشش جاده‌ای در شعاع ۱۵۰ کیلومتری را برای امدادرسانی به مجروحان حوادث خواهیم داشت.

تدریس خصوصی آیلتس

دیدگاه ها (۵)

  1. جواد گفت:

    با سلام بنده مدت ۱۲ ساله به عنوان نجاتگر و راننده امبولانس درهلال احمر به طور داوطلب کار میکنم وگواهی نامه پایه یک دارم ومدرک تحصیلیم دیپلم کامپیوتر هست ودوره های پیش بیمارستان وامدادگر اورژانس رو دارم میخواستم بدونم ایامیتونم دراورژانس مشغول به کار بشم یان؟منمنون میشم پاسخ بدید

  2. رضا گفت:

    سلام. چه جوری باید ثبت نام کنیم?

  3. علی گفت:

    من دیپلم مکانیک تراکتور دارم دنبال کار میگردم

  4. مصطفی اخلاقی گفت:

    با سلام وخسته نباشید اخلاقی هستم دارای مدرک کمک پرستاری از دانشکده شهید بهشتی برای استخدام نیروی کمک پرستاری از کجا اقدام کنم ممنونم میشم کمکم کنید با تشکر فراوان

  5. علی گفت:

    با سلام و خسته نباشید.لطف میکنید رشته ها و مقاطع و شهرهای مورد نیاز را اعلام کنید.ممنون

دیدگاه خود را به ما بگویید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

کانال استخدام در تلگرام

› استخدام تهران

استخدام شهرستانها