۹ قانون یافتن شغل

قانون شماره ۱: فردی منحصر به فرد باشید
این قانون مستلزم داشتن نوعی حس اعتماد به نفس است طوری که تمامی اطرافیان متوجه آن خواهند شد. به عنوان یک جوینده کار، به طور قطع خواهان آن می‌باشید که در بین سایر رقبا منحصر به فرد باشید لذا یکی از آسانترین راه‌های جلب توجه کارفرما به واسطه طرز برخورد و رفتارتان حاصل می‌گردد. در گفت و گو با کارفرما مکث بین جملات (به منظور اجتناب از ایجاد لکنت حاصل از استرس)، گوش دادن با دقت و صاف ایستادن و همچنین تمامی مواردی که موجب گردد داوطلبان در مصاحبه آرامش خود را حفظ کرده و مهارت‌های خود را بروز دهند، ضروری به نظر می‌رسد.
قانون شماره ۲: در اجتماعات و مجالس عمومی حضوی یابید هر چند علیرغم میل‌تان باشد.
این قانون بر یکی از مهم‌ترین اقدمات در جست و جوی شغل یعنی «شبکه‌سازی» اشاره دارد. با در خانه ماندن و تنها پشت کامپیوتر نشستن نمی‌توان شخص مورد نظر را یافت. اشخاص جدیدی را ملاقات نمود و تجربیات جدیدی کسب کرد. در این حین ممکن است اشخاصی را بیابید که شغل مورد نظرتان را به شما پیشنهاد دهند.

قانون شماره ۳: وقتتان را با ارتباطات بی‌فایده هدر ندهید.
هنگام جست و جوی شغل سعی کنید فردی منطقی و واقع‌گرا باشید. چنانچه هیچ‌گونه پاسخ دریافت نکردید به نوع مشاغلی که برایشان درخواست فرستاده‌اید، دقت نمایید.
شاید بیش از حد بلندپروازی کرده‌اید یا هنوز هم جایی برای انتظار باقی مانده است؟ قطعاً باید برای شغل مورد نظر و علاقه‌تان درخواست دهید، اما به موقعیت خود و مهارت‌ها و قابلیت‌هایتان نیز توجه نمایید. چنانچه دوست دارید در یک روزنامه مهم و بزرگ شهر سردبیر شوید قطعاً این کار نیاز به تجربه بیشتری از وقتی دارد که در یک خبرنامه دستیار سردبیر شوید.

قانون شماره ۴: در خصوص ایمیل‌های غیرکاری
توجه داشته باشید ممکن است افراد گوناگونی به ایمیل شما دسترسی داشته باشند. لذا بهتر است ایمیل‌های شخصی وکاری را از یکدیگر جدا نمایید تا بهتر و راحت‌تر بتوانید ایمیل‌های کاری را تشخیص دهید.

قانون شماره ۵: هنگام درج آگهی شخصی به یاد داشته باید هر شخصی دیدگان و نظر مخصوص به خود دارد.
به نامه پوششی (که همراه رزومه ارسال می‌گردد) به عنوان یک آگهی شخصی نگاه کنید. زیرا از جهات گوناگون تنها فرصت شماست که می‌توانید نظر کارفرما یا استخدام‌کننده را جلب نمایید. در واقع نامه پوششی را متناسب با خواسته‌ها و نیازهای کارفرما و جایگاه و موقعیت مورد نظرتان تنظیم نمایید. ممکن است شما بهترین بازیکن فوتبال در شهر خود باشید اما ذکر این مورد چنانچه متناسب با نوع شغل درخواستی نباشید بجا و مناسب نمی‌باشد و بهتر است حذف گردد.

قانون شماره ۶: عدم دریافت تماس، عدم تمایل را می‌رساند
تمایل و علاقه خود را ابراز نمایید اما در رابطه با شرکت‌هایی که هیچ‌گونه پاسخ یا واکنشی دریافت نکرده‌اید وقت خود را تلف نکنید. البته آن هنگام که نوبت به یافتن شغل و به عبارتی شکار شغل می‌رسد، برداشتن اولین قدم مناسب و بلکه ضروری می‌باشد.
همیشه باید رزومه را چند روز بعد با یک تماس و ارسال یادداشت تشکر بعد از انجام مصاحبه پیگیری نمود. البته آن هنگام که نیاز به مداومت و پافشاری می‌باشد، رعایت جوانب ادب و احترام فراموش نشود. چنانچه هفته‌ها سپری شد و هیچ پاسخی دریافت نکردید با رعایت جوانب اقدام نمایید.

قانون شماره ۷: تصمیم‌گیرنده باشید
قواعد و قوانین مربوط به پیشنهاد شغلی به نوعی مانند پیشنهاد ازدواج می‌باشد. چنانچه چنین پیشنهادی دریافت نمودید واضح است تمامی کارها و مراحل را به درستی انجام داده و طی نموده‌اید. البته بهتر است در خصوص میزان حقوق نیز صحبتی داشته باشید. چنانچه بدانید پیشنهادی که به شما شده کمتر از لیاقت شماست، بهتر است این موضوع را مطرح نمایید که تجربه و لیاقت لازم برای دریافت حقوق و مزایای بالاتری را دارید. به جای قبولی سریع و بی‌فکر پیشنهاد برای بررسی پیشنهاد وقت بگذارید که به نوعی نشان‌دهنده هوش و درایت شما می‌باشد.

قانون شماره ۸: تمامی جوانب را بررسی نمایید.
تمامی موارد و جوانب را بررسی نمایید تا مجبور نشوید بقیه عمرتان را به اشتباه بگذرانید. به یاد داشته باشید مصاحبه فرصتی برای شما نیز هست که سوالات مورد نظرتان را پرسیده و ارزیابی‌های لازم را انجام دهید. بدین معنا که اگر شرکتی شما را بپذیرد، الزامی نیست که شما هم آن شرکت را بپذیرید و قبول داشته باشید. بررسی کنید که آیا شغل و شرکت که برای آن درخواست داده‌اید واقعاً مناسب شما می‌باشد یا خیر؟ خودتان را ارزیابی کنید، آیا می‌توانید صادقانه و با تمام وجود برای آنجا کار کنید؟ رفتار رییس با کارمندان و زیردستان چگونه است؟ کارمندان و کارکنان رضایت شغلی دارند؟ آیا مصاحبه‌کننده به گرمی از شما استقبال نمود؟ جست و جوی شغل بسیار به جست و جوی یافتن شریک مناسب شباهت دارد.

قانون شماره ۹: آهسته و پیوسته حرکت کنید
ممکن است یافتن شغل کاری خسته‌کننده و کسالت‌آور باشد اما فراموش نکنید که نتیجه نهایی که به دست می‌آید ارزش پشتکارها و مداومت‌ها را خواهد داشت. روحیه خود را با جملات مثبت تقویت نمایید. می‌توانید اعتماد به نفس خود را با جملاتی از قبیل «من می‌توانم» یا «به اندازه کافی مهارت و تجربه دارم» بالا برید.

ترجمه: الناز طالب زاده

به نقل از: مرکز کسب و کار ایران

تدریس خصوصی آیلتس

برچسب ها:

دیدگاه خود را به ما بگویید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

کانال استخدام در تلگرام

› استخدام تهران

استخدام شهرستانها